Foto Inez Haagmans
Hoi ik ben Inez, en ik wil je graag wat voorbeelden laten zien. Kom GLUREN!

Ik heb voor uw woonprobleem altijd een praktische oplossing

 

Met oog voor detail en een passie voor interieur, help ik je graag

Of het nu gaat om een kleine verbouwing, een frisse lik verf of een complete restyling, ik ga altijd voor praktische oplossingen die passen bij jouw wensen en budget.

Ik denk graag met je mee

Tijdens een intakegesprek bespreken we jouw woonprobleem, ontdekken we jouw persoonlijke stijl en inventariseren we jouw wensen. We brainstormen samen over creatieve oplossingen. Zo komen we tot een plan dat perfect aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Een passende oplossing voor elk woonprobleem

Geen twee woonproblemen zijn hetzelfde. Daarom maak ik altijd maatwerk voor jou. Of je nu een studentenkamer wilt inrichten, een slaapkamer wilt opfrissen, de woonkamer wenst te verbouwen of de zolder wilt opknappen, ik vind altijd een passende oplossing. Mijn doel is om een interieur te creëren dat perfect bij jou past. Ik houd rekening met jouw smaak, jouw behoeften en jouw budget. Zo bent je verzekerd van een interieur waar jij je helemaal thuis voelt.

 

 

Een kei in kleur

Ik ben kleurexpert en kan jou adviseren over de perfecte kleurtinten voor jouw interieur. Kleur kan een enorme impact hebben op de sfeer van jouw woning. Het kiezen van één kleur voor je huis is soms al lastig, laat staan het combineren van meerdere kleuren. De beste kleurencombinaties zorgen voor balans en rust in je interieur. Met de juiste kleurtinten kun jij jouw interieur een compleet nieuwe uitstraling geven.

 

Altijd passend bij jouw woonruimte

Kleuren combineren kan best spannend zijn, zelfs als je er goed over hebt nagedacht en advies hebt ingewonnen. Als tussenstap zullen we eerst kleurstalen bestellen, zodat je kunt kijken of je de kleuren in jouw eigen huis nog steeds zo mooi vindt. Zo zie je ook hoe de kleuren zich op verschillende momenten van de dag vertonen. Daglicht beïnvloedt namelijk in grote mate hoe jij een kleur ziet op de verschillende plekken.

Voorbeelden