THE EARTH WITHOUT ART IS JUST EH ….

De geur van natte klei heeft mij gevangen toen ik op de kleuterschool met mijn duim een kuiltje in de tafel klei duwde en met water mocht vullen.
Op de middelbare school had ik handvaardigheid als examenvak. De kunstacademie was een vanzelfsprekende keuze. Door privé omstandigheden heb ik de opleiding voortijdig verlaten. De loop van het leven heeft mijn liefde voor kunst daarna jarenlang beperkt tot toeschouwer, bezoeker, bewonderaar en verzamelaar. Maar na jaren brak ook weer een periode aan waarin er meer ruimte kwam voor een actieve ontplooiing en verdieping van die liefde.

Mijn eigen beelden zijn doorgaans vrouwenfiguren met de nadruk op de torso, geboetseerd in chamotte klei, die na het bakproces zijn gepatineerd.

Je kunt een kijkje nemen bij de foto’s. Als je belangstelling hebt voor de aankoop van een beeld kun je contact opnemen voor een bezichtiging of proefplaatsing.

INEZ’ ADVIES

Kunst is een belangrijke sfeermaker in jouw interieur. Kunst is iets heel persoonlijks. Het spreekt je aan … of niet. Momenteel is fotokunst en grafische prints erg in trek, maar ook een reproductie van de klassiekers uit het rijksmuseum aan uw muur behoort tot de betaalbare mogelijkheden. Een echt kunstwerk is uniek, duurzaam, authentiek en geen massaproduct. Met een kunstwerk heb je iets bijzonders, iets persoonlijks en unieks voor jouw interieur.

In de meeste galerieën hangen schilderijen aan een witte muur en staan beelden tegen een witte achtergrond. Dat dit de beste achtergrond zou zijn vind ik persoonlijk niet. Vaak laten kleuren een kunstwerk veel beter tot zijn recht komen. Door de juiste combinaties blendt een kunstwerk in het interieur samen tot een sterk geheel.

Ik kan ik je adviseren bij de keuze voor en via mijn netwerk helpen bij de aankoop van een kunstwerk dat past bij jou, binnen jouw budget en bij jouw (nieuwe) interieur.

beeld