TARIEVEN VASTGOED STYLING

 

Logo-INEZ-interieurs

Maak van uw woning een onweerstaanbare parel met professionele vastgoedstyling

Ik help u graag uw woning snel en voor de beste prijs te verkopen met mijn expertise in vastgoedstyling. Door uw woning optimaal in te richten en te presenteren, creëer ik een warme en uitnodigende sfeer die potentiële kopers direct aanspreekt. Zo kunnen ze zich uw woning gemakkelijk voorstellen als hun eigen droomhuis.

TARIEVEN VASTGOED STYLING 2024

€255

Inez Interiors verkoopstyling deal 1

• Gezamenlijk gesprek waarbij u de beste verkoopstyling tips voor uw gehele woning en tuin krijgt. Duur ca. 2 uur.
• Per mail ontvangt u een samenvatting van hetgeen met u besproken is, onderverdeeld per vertrek en aanvullende tips voor bezichtigingen.

€650

Inez Interiors verkoopstyling deal 2

• Gezamenlijk gesprek waarin een inventarisatie van de bestaande situatie wordt gemaakt.
• 1 dagdeel restylen met Inez, gebruikmakend van uw eigen inboedel en een standaard accessoirespakket ter waarde van € 100,-. Deze accessoires blijven uw eigendom.
• Restylen van de woonkamer, keuken, badkamer, hal, de grootste slaapkamer
• Tips voor de rest van de woning
• Tips voor bezichtigingen.

€220

Inez Interiors verkoopstyling deal 3

Is een huisbezoek niet wenselijk, maar wilt u wel graag een praktisch advies over het verkoopklaar maken van uw woning? Maak dan gebruik van het online verkoopstyling advies voor uw woning.
Stuur een mail naar welkom@inezinteriors.eu met maximaal 15 foto’s van de diverse ruimtes van uw woning. Hierbij dient in ieder geval een foto van de woonkamer, de hal, de keuken, de hoofdslaapkamer, de badkamer en van de voor- en achterzijde van de woning te zitten. Indien mogelijk foto’s vanuit verschillende hoeken van de ruimtes genomen. Maak vervolgens € 220,- over. Zodra de betaling is ontvangen, ontvangt u binnen 5 werkdagen in uw mailbox het advies met concrete styling-tips waarmee u zelf direct aan de slag kunt om de woning zo optimaal mogelijk te presenteren voor de verkoop.