YOU NEVER GET A SECOND CHANCE TO MAKE A FIRST IMPRESSION!

 

De meeste kopers zoeken een woning via internet. Het is daarom belangrijk dat uw woning op internet opvalt tussen het aanbod en zo goed mogelijk wordt gepresenteerd.
Potentiële koper krijgen binnen 15 seconden een eerste indruk. In die paar tellen weegt hij af of hij zichzelf hier ziet wonen of niet. Door een frisse uitstraling van uw woning raken meer mensen geïnteresseerd zodat verschillende kopers zich gemakkelijk een beeld kunnen vormen van hun nieuwe leven in jouw woning. Het mooie is dat gestileerde woningen meestal de helft korter te koop staan en tot 15 procent meer opleveren dan niet-gestileerde woningen. Een kleine investering in verkoopstyling blijkt bovendien meer effect te hebben dan het verlagen van de vraagprijs. Een verkoopstylist verdient zichzelf dus razendsnel terug!

Wanneer geïnteresseerden naar je woning komen kijken, zul je deze ongetwijfeld zo netjes mogelijk hebben achtergelaten. Houd er echter rekening mee dat je als bewoner een blinde vlek hebt ontwikkeld voor je eigen huis en inrichting. In de loop der jaren heb je allerlei spulletjes verzameld die waardevol zijn voor jou, maar waar toekomstige kopers vaak niet door heen kunnen kijken. Dat is nu precies wat een verkoopstylist voor u kan doen: een neutrale, pakkende inrichting realiseren. Je krijgt tenslotte maar één kans voor die eerste indruk. Als gecertificeerd vastgoedstylist / verkoopstylist kan ik u helpen met een optimale woningpresentatie om uw woning sneller en tegen een betere prijs te verkopen.

Tijdens een (kosteloos en vrijblijvend) intakegesprek bekijken wij samen de te verkopen woning en bepalen we wat mogelijk de beste aanpak is voor een zo gunstig mogelijke presentatie van de woning.
De pakketten van Inez Interiors zijn er voor elk budget, van een eenvoudige touch-up tot een complete metamorfose.

De opleiding vastgoedstylist volgde ik bij House of KIKI.
House of KIKI ® (sinds 2007 marktleider op het gebied van vastgoedstyling en o.a. bekend van het RTL-programma ‘Uitstel van Executie’ en ‘TV Makelaar’) is een door het CRKBO geregistreerd opleidingscentrum en erkend door de NVM.

werkboek