Hoi! Ik ben Inez

Op mijn veertiende wist ik het zeker: interieurarchitectuur… dát was het voor mij! Maar in het leven loopt het niet altijd in een rechte weg naar dat ene doel. Via veel omzwervingen en zijwegen en kom je na jaren weer in aanraking met je ware passie. Wanneer ik iets doe met creativiteit of liefde stop ik een stukje van mezelf in wat ik doe. 

Al jaren schuif ik met meubels en verf ik muren en meubilair in steeds een andere kleur. Ik brand kaarsjes omdat ik dat gezellig vind, houd van een lekker geurtje – liefst van verse bloemen, maar ook van een wierookstokje- in huis, dek de tafel in mooie kleuren en geniet van een lekker muziekje. Ik aai altijd even langs het beddengoed en de gordijnen. Ik heb een passie voor interieur, tuin, kunst, fotograferen en boetseren. Ik ben een creatieve geest ….. en ik word blij als voor alle zintuigen alles en iedereen om me heen in balans is.

INEZ Interiors staat voor een eigenzinnige styling, die persoonlijkheid en karakter aan jouw woning geeft. 

Ik geef je graag advies in het combineren van de juiste kleuren, materialen, meubels en verlichting of alleen een andere indeling, voor de ultieme oplaadplek in jouw eigen stijl bij jou thuis.

profielfoto Inez

STYLIST MET EEN KUNSTZINNIGE TWIST